Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ حمید رضا علیپور ، مدیرعامل شرکت تولید کننده این داروها در تشریح مشخصات آنها گفت : کارشناسان مجموعه تولید موارد اولیه دارویی دارو پخش موفق شدند پس از مدتها تحقیق و پژوهش و رصد وضعیت بازار دارویی کشور و جهان برای نخستین بار در ایران به ترکیب جدیدی رسیدند که ترکیبی متشکل از کدئین و گایافنزین است و می تواند نقش بی بدیلی را برای تسریع عملکرد دارودر درمان و تسکین سرفه های خشک و خلط دار و کاهش احتقان بینی ناشی از سرماخوردگی و آلرژی ایفا کند که به زودی با نام تجاری گایاکدئین به بازار خواهد آمد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با ذکر اینکه داروهای با ترکیب مشابه با این دارو تنها دریکی دو کشور پیشرو در صنعت دارویی جهان تولید می شود ، افزود : علاوه براین ، در این مراسم که حضور مسئولان دارویی وزارت بهداشت و وزارت تعاون ، ستاد مبارزه با مواد مخدر و شستا برگزار شد ، از 7 محصول دیگر از خانواده آنتی اکسیدان های گوارشی و همچنین قرص های درمان اعتیاد نیز رونمایی شد که بنابرپژوهش ها و بررسی های انجام شده می تواند تاثیر بسیار خوبی بر تامین نیاز بازار دارویی این محصولات در کشور داشته باشد .

براساس این گزارش ، انتی اسیدهای گوارشی (PPI)شامل کپسول اس امپرازول ۴۰ میلی گرمی .امپرازول ۲۰ میلی گرمی .لنسوپرازول ۳۰ میلی گرمی.پنتوپرازول ۴۰ میلی گرم و همچنین قرصهای درمان اعتیاد شامل قرص متادن ۲۰ و ۴۰ میلی گرم و قرص بوپرونورفین ۲ میلی گرم داروهایی بودند که در این مراسم از آنها رونمایی شد و به زودی به بازار عرضه خواهد شد .

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جهان درمان وزارت بهداشت وزارت تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • لاکچری‌ترین فروشگاه آب معدنی جهان در این شهر ایران رونمایی شد + ویدئو
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • (عکس) جدیدترین تصویر از فرهاد مجیدی و پسرش در امارات
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر